OLINKO is een frisse start-up binnen de Cronos Groep en dé plek waar je moet zijn voor alles over cybersecurity awareness en training, onder het dak van eVri. We hangen samen met de Uptime Groep, waar meer dan 500 creatieve IT-koppen elke dag bezig zijn met innoveren om jouw digitale sprong vooruit te boosten

We activeren mensen om veilig te navigeren doorheen het digitale landschap en zo bij te dragen aan een veiligere werkplek en wereld. 
We bieden medewerkers de routeplanner zodat ze zichzelf en hun organisatie kunnen beschermen tegen de risico’s en gevolgen van cybercriminaliteit..

Karolien Van Bel

Karolien is afgestudeerd in ’00 aan de Arteveldehogeschool als Bachelor Office Management. Na verschillende administratieve en commerciële functies bij o.a. Philips, Puratos en Extra Logistics ging ze aan het werk in de technologiesector. Hier bekleedde ze 14 jaar externe commerciële functies bij Ricoh-groep en Canon. In maart 2020 nam ze afscheid van het bediendenstatuut en koos ze voor het ondernemerschap.

Karolien gelooft sterk in Levens Lang Leren. Tijdens de coronacrisis schoolde ze zich bij tot ‘Certified Data Protection Officer’ en ‘PROSCI Certified Change Practitioner’.

Je kan Karolien omschrijven als leergierig, enthousiast en met een hands-on mentaliteit. Ze is dol op de lekkere keuken, prachtige natuur, vriendelijke mensen en cultuur van Griekenland. Als ondernemer wil ze graag de maatschappij van dienst zijn als actief lid van Rotary Club Ninove-Dendervallei.

Els is onze trainer en coach. Na meer dan 15 jaar in Welzijn op de werkvloer en change management ging ze voor het uitbouwen van awareness in bedrijven in het kader van cyber veiligheid. Ze mag zich ‘PROSCI Certified Change Practitioner’ noemen. Bij OLINKO werkt ze onder de vlag van co-managing Partner onder zelfstandig statuut. Els geeft onze trainingen in zowel het NL, het FR als het ENG.

Els gelooft sterk in de aanpak van enthousiasmeren, zodat medewerkers er echt van opsteken en ook hun vragen en bezorgdheden kunnen richten. Leren is immers een geschenk.

Je kan Els omschrijven als een veelzijdige enthousiaste spring-in-het-veld. Ze komt helemaal tot rust bij een strandwandeling. Ze geniet van leuke gesprekken en van mensen mogen inspireren.

Versterk ons team

Spreekt onze dienstverlening je aan en wil je graag aan de slag in een jonge, dynamische en mensgerichte onderneming waarbij samenhorigheid en fun helemaal bovenaan het lijstje staan?

Start vandaag met een plan voor een duurzame werkplek.