OLINKO is een start-up van de Cronos Groep en een competence center van eVri, gespecialiseerd in de moderne werkplek. Onze cluster maakt deel uit van Uptime Groep, een gepassioneerde groep van meer dan 500 innovatieve end-to-end IT experten die onze klanten graag helpen de digitale stap voorwaarts te zetten.

Door de groeiende digitalisering, daalt het printvolume. Binnen een termijn van 2 jaar geen enkele printer meer, lijkt jou dat realistisch? Dan heb je een plan van aanpak nodig met aandacht voor je eindgebruikers. Bedenk wat dat kan betekenen op ecologisch vlak, hoeveel je kan besparen en hoeveel productiever je zal kunnen werken. Met deze unieke aanpak leggen we het fundament voor een duurzame werkplek.

Karolien Van Bel

Karolien is afgestudeerd in ’00 aan de Arteveldehogeschool als Bachelor Office Management. Na verschillende administratieve en commerciële functies bij o.a. Philips, Puratos en Extra Logistics ging ze aan het werk in de technologiesector. Hier bekleedde ze 14 jaar externe commerciële functies bij Ricoh-groep en Canon. In maart 2020 nam ze afscheid van het bediendenstatuut en koos ze voor het ondernemerschap.

Karolien gelooft sterk in Levens Lang Leren. Tijdens de coronacrisis schoolde ze zich bij tot ‘Certified Data Protection Officer’ en ‘PROSCI Certified Change Practitioner’.

Je kan Karolien omschrijven als leergierig, enthousiast en met een hands-on mentaliteit. Ze is dol op de lekkere keuken, prachtige natuur, vriendelijke mensen en cultuur van Griekenland. Als ondernemer wil ze graag de maatschappij van dienst zijn als actief lid van Rotary Club Ninove-Dendervallei.

Versterk ons team

Spreekt onze dienstverlening je aan en wil je graag aan de slag in een jonge, dynamische en mensgerichte onderneming waarbij samenhorigheid en fun helemaal bovenaan het lijstje staan?

Duurzaamheid

OLINKO is een ‘Future-Fit Pioneer’, dit wil zeggen een bedrijf dat zich engageert om een ‘Future-Fit Business’ te worden. De ‘Future-Fit Business Benchmark’ toont de weg naar een ‘Future-Fit Society’ – een toekomstbestendige samenleving die steeds rechtvaardiger wordt op sociaal gebied, steeds inclusiever op economische gebied en steeds milieuvriendelijker.

Start vandaag met een plan voor een duurzame werkplek.